Z veľkosti 42 na 36-38!

Úspešná redukcia klientky     Naša klientka Monika  (30) je matkou dvoch detí a ako sama vraví, patrí medzi ľudí, ktorí neboli obdarovaní štíhlosťou od prírody. Na to, aby si udržala štíhlu líniu, musela veľakrát odriekať niektoré potraviny a „makať“ na sebe.

Od puberty bojovala s nadváhou, a ako to už býva, po úspešnom chudnutí pomocou diét a cvičenia, prišlo následné priberanie. Nikdy si dlho neudržala nadobudnutú hmotnosť a začala naspäť priberať. Monika vyskúšala rôzne diéty, ako napríklad delenú stravu, bodovú diétu alebo dukanovu diétu. Ako sama vraví: „Dukanova diéta bola posledná, ktorú som vyskúšala, a krásne som schudla na vysnívanú váhu. Ale do roka som mala všetky kilá krásne naspäť. Takže nadišiel čas opäť so sebou niečo robiť.“ Okrem rôznych diét Monika skúšala držať hladovku a samozrejme rôzne cvičenia. Avšak všetko bez dlhodobého úspechu.

Ako sa Monika o nás dozvedela?

Známa poradila Monike, aby vyhľadala pomoc dietológa, ktorý však v jej okolí nebol. Preto sa rozhodla vyhľadať odborníka na výživu na internete, kde natrafila na naše Výživového štúdio SH NUTRITION. Odhodlala sa, a podrobne opísala svoj problém. Ako to dopadlo prezradí Monika: „Vďaka ochotnému a ľudskému prístupu Ing. Libora Javra som sa odhodlala na ďalší pokus dosiahnuť postavu, akú som si predstavovala. Po osobnej konzultácii, meraní a vážení mi Ing. Javro vypracoval diétny stravovací plán, a ja som s malou dušičkou začala podľa pokynov meniť svoje stravovacie návyky a životosprávu.“

Redukcia pomocou výživového plánuVýsledky po 3 mesiacoch

Pani Monika začínala v septembri pri výške 172 cm a 73 kilogramami. V  mesiaci (november) dosiahla klientka hmotnosť 62,5 kg, a ako sama tvrdí, je so sebou maximálne spokojná. „Počas 3-mesačnej spolupráce som sa stravovala podľa výživového plánu, denne pár minút cvičila, a ani som si nevšimla, kilá boli preč. Veľmi pekne sa chcem týmto príspevkom poďakovať za spoluprácu, ochotu a trpezlivosť Ing. Liborovi Javrovi“.

Veľmi nás teší úspech našej klientky a pozitívne ohlasy na naše služby. Pani Monika bola typickým príkladom toho, že ľudia skúšajú všemožné spôsoby, ktorými chcú schudnúť. Držia rôzne diéty a hladovky, ktoré majú len krátkodobý účinok, a častokrát sa dostaví neželaný jo-jo efekt.Ako sa už klientka sama presvedčila, základom pre znižovanie hmotnosti a jej dlhodobého udržania je vyvážená a zdravá strava.

*Výsledky klientov prezentované na webe nie sú typické. Výsledky každého klienta sú individuálne. Vždy záleží na prístupe klientov a dodržiavaní navrhnutých odporúčaní od našich výživových poradcov.