Úspech klientky Moniky – pokračovanie

Formovanie postavy pomocou stravyPríbeh dvadsaťšesťročnej Moniky môže byť pre vás úžasnou motiváciou. Monika už v puberte nebola spokojná so svojou postavou, preto vyhľadala odbornú pomoc. Aj keď neschudla a jej hmotnosť sa nezmenila, zbavila sa tuku a krásne si spevnila a formovala postavu. Pozrite si druhú časť jej príbehu, ako sa dopracovala k dokonalej postave!

Čo ju prekvapilo?

Počas toho, ako si formovala postavu pod dohľadom výživového poradcu Ing. Libora Javra, ju prekvapilo množstvo jedla za deň, ktoré skonzumovala. Dovtedy bola presvedčená o tom, že veľké množstvo jedál spôsobuje zvyšovanie hmotnosti a tým aj tuku. No mýlila sa.

„Opak bol pravdou, keď som zistila, že vyváženým jedálničkom a s množstvom potravy sa človek približuje bližšie k svojmu cieľu. Takéto stravovanie mi dopomohlo k vybudovaniu postavy. S jeho pomocou môžem prekonávať svoje hranice v cvičení,“ povedala Monika.

Čo jej pomohlo?

Monika sa venovala cvičeniu, niekedy trikrát do týždňa, inokedy aj šesťkrát, podľa voľného času. Postupne si obľúbila rôzne aerobicové cvičenia ako stepaerobic, spinning, neskôr vyskúšala aj jógu, kruhový tréning či obyčajný aerobic. Pri zmene stravovania, ktorú jej odporučil výživový poradca, nemala s ničím problém. V súčasnosti sa venuje kardiu vo forme behu a posilňovaniu.

Zhrešila?

Občas sa stáva, že pritom, ako človek chudne alebo si spevňuje postavu, jednoducho zhreší sladkosťami alebo vynechá cvičenie. Aj Monika sa k tomu priznala. Občas sa stane, že si dá potraviny, ktoré sú energetickejšie, no na druhej strane, vďaka výživovému plánu si ich vedela správne zaradiť do svojho stravovania.

„Ak sa rozhodne osoba, ktorá redukuje svoju hmnotnosť, skonzumovať energetickejšiu potravinu, musí mať určite na pamäti, kedy si ju môže dovoliť, v akom množstve a v akej dennej alebo týždennej frekvencii,“ povedal výživový poradca Ing. Libor Javro.

Aké výsledky dosiahla a čo bude ďalej?

Jej úsilie neostalo nazmar a ukázalo sa nie na váhe, ale skôr na postave. Vďaka vyváženému stravovaniu a cvičeniu si krásne vyformovala postavu. Z pása jej ubudlo takmer 10 cm a z bokov 2 cm.

Určite budem pokračovať aj naďalej vo svojom stravovacom pláne, ako aj v cvičení, pretože takýto životný štýl mi vyhovuje. Cítim sa lepšie, mám dostatok energie, a naďalej prekonávam svoje vymedzené ciele,“ povedala Monika.

Čo odkazuje ostatným?

Ak by ste chceli dokázať to, čo sa podarilo Monike, nezúfajte. Každý z vás môže mať krásnu postavu, stačí len chcieť a ísť si za tým. Pozrite sa, čo vám odkazuje Monika!

„Ostatným ľuďom by som odkázala, aby prehodnotili svoje životné ciele a šli si tvrdo za tým čo chcú dosiahnuť a nenechali sa ovplyvňovať okolím. Pretože je to ich život a ich rozhodnutie ako so svojim životom vynaložia. Určite by som každému odporučila zmeniť svoj stravovací režim, tak ako som ho zmenila ja, ktorý mi dopomohol k veľa pozitívnym veciam, ako aj výsledkom. Strava tvorí 70% úspechu pri cvičení, preto je zmena svojho jedálnička dosť podstatná vec k dosiahnutiu svojich cieľov. Keby boli diéty tak účinné, chodili po Zemi len modeli a modelky, no málokto vie, že práve zdravá a pestrá strava vám dopomôže k úspechu. Držím vám všetkým palce na vašej ceste k lepšiemu životnému štýlu a dosiahnutiu vysnívaných postáv,“ odkazuje Monika na záver ostatným, ktorí túžia po krásnej postave.

*Výsledky klientov prezentované na webe nie sú typické. Výsledky každého klienta sú individuálne. Vždy záleží na prístupe klientov a dodržiavaní navrhnutých odporúčaní od našich výživových poradcov.

Zdroj: http://vysetrenie.zoznam.sk/cl/1000655/1359321/Pozrite-sa–ako-si-Monika-krasne-vyformovala-postavu–2–cast-