Náš klient zhodil už takmer 40 kg

redukcia s výživovým plánomRadi by sme vám opäť predstavili nášho ďalšieho úspešného klienta pána Jozefa, ktorému sa doteraz s našou pomocou podarilo schudnúť už takmer 40 kg. O tom ako dosiahol takéto úžasné výsledky ako i o samotnej spolupráci sa dočítate v našom článku.

„Zdravotné problémy s bedrovým kĺbom ma prinútili urobiť niečo s mojou váhou, mal som 139 kg…“

Ako sa o nás pán Jozef dozvedel a čo ho podnietilo k tomu vyhľadať pomoc výživového poradcu?

„Pracujem ako šofér a žeriavnik, doma sa venujem prácam okolo záhrady a okolo domu. Zdravotné problémy s bedrovým kĺbom ma prinútili urobiť niečo s mojou váhou, mal som 139 kg. Lekár mi povedal, že pri takejto váhe je výmena kĺbu nemožná, vlastne zbytočná, lebo by mohlo prísť k úplnému rozštiepeniu stehennej kosti a zostal by som na vozíku. Mám 49 rokov a zistil som, že s tým musím niečo urobiť. Skúšal som stravu bez chleba, nejaké diéty ale k ničomu to neviedlo, všetko sa dalo vydržať chvíľu a efekt žiadny. Ako vodič mám nepravidelný pracovný čas a moje stravovanie bolo nepravidelné a hlavne jedol som vtedy keď bol čas a to čo bolo po ruke.“redukcia hmotnosti

Vďaka známemu sa pán Jozef dozvedel o našom výživovom štúdiu, kde sme pomohli už nejednému klientovi. Rozhodol sa preto vyskúšať naše služby a spolupracovať s naším výživovým poradcom.

„Známy mi povedal, že pozná človeka, ktorému Ing. Javro pomohol a že to funguje, a dal mi naňho kontakt. Dostal som sa do stavu silných bolestí kĺba a mal som problémy sa pohybovať. Navštívil som výživové štúdio a po konzultácii mi Ing.Javro zostavil jedálny lístok na 14 dní.“

„Na tejto strave fungujem cca 9 mesiacov, moja váha je teraz 100 kg a pomaly ide dolu ďalej“

Po vstupnej konzultácii a zistení všetkých potrebných informácií sa začal proces zdravej premeny. Náš výživový poradca pripravil individuálny výživový plán, ktorý mal pomôcť s poklesom váhy zdravou formou bez hladovania a trápenia.

viac ako 30 kg dole

Ako bol pán Jozef spokojný s jedálničkom?

„Bolo na ňom dobré to, že v ňom je zastúpené všetko, od chleba až po mäso, je to vlastne bežný jedálny lístok len sú na ňom hmotnostné obmedzenia čo sa týka množstva prijímanej stravy a treba dodržiavať časový rozostup medzi jedlami. Zo začiatku mi tam chýbali vysmážané jedlá a guláše ale nahradili mi to grilované jedlá. Prestal som piť sladené nápoje, zistil som že mi vôbec nechýbajú. Na tejto strave fungujem cca 9 mesiacov, moja váha je teraz 100 kg a pomaly ide dolu ďalej.

Klientovi sa podarilo okrem zhodených kilogramov upraviť i hodnoty viscerálneho tuku (život ohrozujúceho) z pôvodných 24 na 13 indexov, ako i hodnoty celkového tuku z 37% na 25%.

Ako hodnotí výživový poradca Ing. Libor Javro spoluprácu s pánom Jozefom?

„Pán Jozef je ukážkový príklad kedy sa dá zmeniť život k lepšiemu, nielen z estetického hľadiska, ale najmä zdravotného. V priebehu necelého roka sme spoločne s pánom Jozefom dokázali zmeniť smerovanie zlého zdravotného stavu k dobrému zdravotnému stavu, čomu nasvedčuje nielen dobrý pocit samotného klienta, ale i antropometrické ukazovatele sa presúvajú z červených (alarmujúcich) čísel do zelených (optimálnych). Výsledky testov na cholesterol, krvný tlak či iné ukazovatele metabolických hodnôt sú absolútne v norme. Stačilo tak málo aby sme mali spolu veľký úspech. Tou podstatnou zmenou bola zmena stravy a najmä pohľadu na svoje vlastné stravovanie. Pán Jozef sa naučil čo je preňho najdôležitejšie dodržať, nemusia to byť vôbec prehnané diétne systémy či predražené potraviny. Za najpodstatnejšie pokladám to, že si vie teraz manažovať svoje stravovanie k jeho vstanemu pracovnému a osobnému životu, čo mu do budúcna zabezpečí odvrátenie jojo efektu. Teším sa spolu s ním a držím mu palce v ďalších osobných a zdravotných úspechoch“ 🙂

„Jednoducho to funguje“redukcia s výživovým plánom

A ako hodnotí spoluprácu pán Jozef? „Myslím, že bez spolupráce s Ing. Jarom by sa mi to nepodarilo, zlepšila sa mi pohyblivosť a cítim sa oveľa lepšie. Pravidelné konzultácie mi pomáhajú získavať ďalšie informácie o potravinách, ktoré môžu spestriť jedálny lístok. Jednoducho to funguje.“

*Výsledky klientov prezentované na webe nie sú typické. Výsledky každého klienta sú individuálne. Vždy záleží na prístupe klientov a dodržiavaní navrhnutých odporúčaní od našich výživových poradcov.