Teľacie mäso s paradajkami a špargľou

Recept na teľacie mäso

foto: vealmadeeasy.com

      Potrebujeme:

  • teľacie mäso
  • cherry paradajky
  • špargľa
  • ryža natural
  • olivový olej
  • soľ, korenie
  • čerstvý rozmarín
  • tvrdý syr

Postup:

Teľacie mäso nakrájame na tenšie plátky, osolíme, okoreníme a opečieme na miernom ohni na panvici s olivovým olejom (max 1/2 lyžičky). Zalejeme trochou vody a necháme podusiť. Zatiaľ si očistíme a nakrájame špargľu a dáme ju variť. Kým sa mäso pripraví, uvaríme si ryžu, nakrájame si paradajky na menšie kúsky a nastrúhame syr. Keď máme všetko pripravené,uložíme mäso s ryžou na tanier, pridáme na mäso paradajky so syrom a priložíme špargľu.

Dobrú chuť!