Úspech nášho online výživového plánu pokračuje

Nedávno nám prišiel veľmi povzbudivý e-mail  od našej klientky Adriany, ktorá nám v ňom ďakovala za pomoc pri redukcii jej hmotnosti. „Chcela by som sa Vám touto cestou poďakovať, že ste mi so znížením váhy pomohli. Návyky, ktoré som sa počas obdobia dodržiavania stravovania naučila sa snažím aplikovať stále, aj v súčasnosti. Pohybovú aktivitu dodržiavam aspoň 3 razy do týždňa“.

premena našej klientky

Pani Adriana využila náš online výživový redukčný plán, ktorý prebiehal najmä formou skype konzultácií a e-mailov. Spolupracovať s naším výživovým poradcom Ing. Javrom začala v polovici júla 2013. Spoločným cieľom bolo zredukovať vtedajšiu hmotnosť 98,1 kg na vysnívaných   70 kg. Počas trojmesačnej spolupráci si naša klientka naberala základné zvyklosti pre správne a racionálne stravovanie, ktoré jej umožňujú i po skončení spolupráce s výživovým poradcom pokračovať samostatne v nabehnutom stravovaní.

Ako môžete vidieť na fotkách vyššie, premena bola úspešná a ako sama napísala naša klientka: „Na základe Vášho individuálneho plánu som začala s úpravou váhy v polovici júla 2013. Začala som na váhe 98,1 kg. Vy ste mi odporúčali 70 kg, tie som aj dosiahla. Dnes mám hmotnosť 73 kg, na takúto hmotnosť som sa dostala už vo februári 2014. Moja endokrinologička je som mnou aj tak veľmi spokojná a už mi ďalej neodporúča znižovať hmotnosť“.

Pani Adriana je ďalším úspešným klientom, ktorá pomocou nášho online plánu dosiahla svoju vysnívanú váhu. Neváhajte a vyskúšajte naše online služby, ktoré sú vám neustále k dispozícii z pohodlia vášho domova.

Prečítajte si tiež o našej predchádzajúcej online úspešnej premene tu.

*Výsledky klientov prezentované na webe nie sú typické. Výsledky každého klienta sú individuálne. Vždy záleží na prístupe klientov a dodržiavaní navrhnutých odporúčaní od našich výživových poradcov.